Asansör sistemlerinin kurulumunun yapılması, buna uygun alanların hazırlanması ve elektrik kablolarının yerleştirilmesi gibi işlemler için projeye ihtiyaç vardır. Proje olmadan, bu tür işlemlerin yapılması hem riskli hem de ilgili mevzuata uygun değildir. Dolayısıyla projesiz yapılan işlerin daha sonraki süreçte hem güvenlik hem de yasal anlamda risk içermesi kaçınılmazdır. Proje taahhüt işleri ile bahsedilen risklerin tamamını engelleyebilirsiniz.

Projelerin hazırlanması, ancak ilgili alanda kendisini yetiştirmiş uzmanlar tarafından yapılabilir. İlgili yapıya uygun ve hatasız olarak hazırlanan proje ile ilgili sistemler güvenli ve sorunsuz bir şekilde kurulur. Projeler hazırlanırken kat planı, görünüş planları, kesitler, tesisat planları ve detay planları gibi unsurlar göz önünde bulundurulur. Öncelik sistemin güvenli bir şekilde çalışmasıdır.

Proje Taahhüt İşleri ve Fiyatlandırma Süreci

Asansör sistemlerinin kurulumu gerekli olan projenin hazırlanma aşaması tamamlandıktan sonra hayata geçirilecek projenin maliyeti hesaplanmalıdır. Bu noktada projedeki detaylar ve fizik ortamın şartları dikkate alınarak bir hesaplama yapılır. İlgili hesaplama, daha sonraki farklı unsurlara göre değişebilir. Ancak proje taahhüt işleri içerisinde olabildiğince dikkatli hesaplamalar yapılmalıdır. Bu sayede sapma payının minimuma indirgenmesi sağlanmış olacaktır.

Fiyatlandırma konusu, bu süreçte büyük bir öneme sahiptir. Bunu bildiğimiz için süreci olabildiğince hassas bir şekilde yönetiyoruz. Ayrıca şeffaflık prensibi gereğince sürece dair tüm bilgileri açık bir şekilde sizinle paylaşıyoruz. Yılların verdiği tecrübe ve deneyin ile Özde-San Asansör, beklentilerinizi en üst seviyeden karşılayacaktır.

Asansör sistemlerine ilişkin projelendirme sürecinde gerektiğinde diğer alanlarla işbirliği yapılması gerektiğini biliyor ve buna uygun olacak şekilde hareket ediyoruz. Eğer ilgili yapı henüz inşaat ise ilgili mühendislerle iletişime geçiyor ve asansör sistemine dair bilgilendirmeler yapıyoruz. Böylece sonraki süreçte büyük sorunlar yaşanmasının önüne geçmiş oluyoruz.

Proje taahhüt işleri, bu sürecin en önemli adımlarından birisidir. Firma olarak bu noktada ihtiyaçlarınıza cevap veriyor ve beklentilerinizi en üst seviyeden karşılıyoruz. Sahip olduğumuz deneyim ve uzmanlık sayesinde, sürecin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor ve kısa sürede asansör sistemlerinin aktif bir şekilde çalışmasına imkan veriyoruz.